Het Grootste Kennisfestival van Nederland.

14 juni 2018

14 juni is het weer zo ver: Het Grootste Kennisfestival van Nederland. Een initiatief waarbij ‘op een leuke manier kennis opdoen over beter presteren met je organisatie’ centraal staat. En waar we als Pentascopers de afgelopen 2 jaar als dagvoorzitters op alle podia stonden omdat de vorm en inhoud zo goed past bij waar wij voor staan. Dit jaar breiden we ons partnership uit: we adopteren een podium! En niet te vergeten: ook Engbert Breuker is met zijn eigen management jukebox een van de hoofdsprekers. Echt heel gaaf.

Je kunt het festival zien als een heel groot congres (met ongeveer 75 sprekers, sessies en workshops op 16 verschillende podia), maar met de sfeer van een muziekfestival. Met superleuke muziek en van alles te eten en te drinken.

Dit jaar is er naast de grote podia bijvoorbeeld ook een bijzondere tent op het water van de provincie rond het thema bestuurlijke innovatie. En een eigen tent van Saxion Hogeschool: ‘Get ready for a smart world’. Ook zie je er veel voorbeelden van nieuwe businessmodellen en initiatieven binnen bijvoorbeeld welzijn & zorg.

Inmiddels zijn er al aardig wat top-sprekers bevestigd. Eigenlijk al weer te veel om op te noemen en er komt nog veel meer bij. Wat denk je van:

Gijs van Wulfen: auteur van ‘Managementboek van het Jaar 2017’ vertelt over succesvol innoveren.
Hans Vermaak: stond aan de basis van de kleurentheorie en door collega’s gekozen als de invloedrijkste adviseur van Nederland.
Jolande Tijhuis: voorzitter RvB van Vincent van Gogh (GGZ), vertelt over hoe ze de afgelopen jaren haar organisatie succesvol veranderde.
Allard Droste: toverde als ondernemer metaalbedrijf Aldowa om tot een succesvolle zelfsturende werkomgeving en schreef daarover de bestseller ‘Semco in de polder’.
Martijn Aslander: Lifehacker van het eerste uur en mede-auteur van bestseller ‘Nooit Af’ en altijd goed voor een prikkelend betoog.
Ineke Hurkmans is founder van Jump Movement waardoor al meer dan 55.000 deelnemers wereldwijd een ‘jump’ ervaren hebben.
Maarten Ducrot: oud-wielrenner en nu tv-commentator, neemt je aan de hand van zijn wielerervaring mee in zijn visie op het samenstellen van een succesvol team.

En topsprekers zoals Arend Ardon, Jaap Peters, Marco Buschman, Ruud Geelhoed, Gijs van Bilsen, Engbert Breuker en nog veeeeeel meer….;

En dan vergeten we bijna al die leuke bandjes en singer-songwriters (Het Zesde Metaal uit België, Björn van der Doelen, Mondo Leone, de Koorbazen….). Bekijk het hele programma hier. Er komt namelijk ook nog steeds meer bij.

De afgelopen twee jaar was het uitverkocht… dus wacht niet te lang met aanmelden als je erbij wilt zijn. Kaarten kosten € 195,-