NULPUNT EDITIE 1: 10 MAART: met Kees Klomp in De Melkfabriek in Bunne

10 maart 2017

Nulpunt is een plek waar mensen die enthousiast zijn over de nieuwe economie, elkaar ontmoeten en hun vragen over hun bedrijf, team of project mee naartoe nemen. Nulpunt biedt een moment om stil te staan, niet meer, niet minder.

Een Nulpuntmoment is eigenlijk een soort energie tankstation. Je kunt er even bijtanken, wijsheid opdoen en energie. We organiseren zes Nulpuntmomenten per jaar, op een vrijdagmiddag, elke keer op een andere plek door het hele land. Het aantal deelnemers is maximaal 15-20. Tijdens zo’n middag kun je als professional of leider stilstaan bij waar je met je
organisatie, project of vraag nu staat en komen tot een (her)nieuwe focus en richting. Je doet energie op en inspiratie. We bieden allerlei workshops en werkvormen die je daarbij helpen, gedeelde ervaringen en gelijkgestemden.

EDITIE 1: 10 MAART: met Kees Klomp in De Melkfabriek in Bunne Inschrijven
We zijn dan te gast bij De Melkfabriek in Bunne en onze gastspreker is Kees Klomp van Yellow Bird. We starten om 14.30 uur, de ontvangst is vanaf 14.00 uur. Kosten zijn € 45,-. Kees Klomp zal deze middag inleiden en ons vertellen over wat betekenisvol werken voor hem inhoudt. Daarna is er een carrousel van workshops. Je kunt een reading* over je werk en bedrijf krijgen, deelnemen aan een van de workshops over de energiegereedschappen uit de E-toolkit voor managers, of in een dialoog verder in gesprek gaan met Kees Klomp.