Wat we doen

Wij, de mensen van Pentascope, willen de wereld mooier en leuker maken. Dat doen we door mensen en organisaties te helpen groeien. In kwaliteit, in daadkracht en in relevantie voor belanghouders. Dat begint met het versterken van het bewustzijn van alle medewerkers. Zodat iedereen in de organisatie weer voelt en snapt hoe hij of zij kan bijdragen, op basis van eigen talent en kracht.

Organisaties groeien niet vanzelf. Ingezette veranderingen blijven soms hangen en vragen om een nieuwe impuls.

  • …de strategie is bepaald en moet gaan leven
  • …de processen zijn LEAN en kunnen gaan stromen
  • …de intenties zijn goed en nu is het tijd voor actie

Als geen ander zijn wij in staat om mensen in organisaties samen tot betere resultaten te brengen, meetbaar en merkbaar. Zij maken immers de productieve verbindingen tussen strategie, processen en cultuur. Als zulke verbindingen ontbreken, worden ‘papieren’ ideaalbeelden nooit praktijk. Dan bereik je niet wat je wilt. Door ‘hard’ en ‘zacht’ goed te verbinden, zet je mensen in hun kracht en mobiliseer je een ongekend potentieel.

Implementeren is een vak. Ons vak. Juist daar waar het lastig is, bewijst dit vak zijn waarde. Strategie, processen en cultuur moeten elkaar versterken. Wij hebben ruim twee decennia ervaring in duizenden implementatietrajecten. U vindt dat terug in onze beproefde aanpakken op drie expertisegebieden: