Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Demo Escape Room

maart 13, 2020 @ 14:00 - 16:30

Gratis

Het is één van de mooiste en leukste interventies die we de afgelopen jaren bij Pentascope hebben gemaakt. En jij mag hem uitproberen… 

Onze Mobiele Escaperoom voor Teamontwikkeling. 

Stel je voor: 
Een willekeurige vergaderzaal. Een stapel archiefdozen met daarin een verhaal over verzetshelden. En een archivaris die er niet uitkomt. Wat zijn dit voor kisten? Wat betekenen deze opdrachten? Hier heeft hij een goed team voor nodig. Een team dat zich staande kan houden in deze escaperoom voor teamontwikkeling. Zijn jullie dat? 

Komen jullie uit de opdrachten, puzzels en verrassingen? Komen jullie op tijd achter het geheim van de verzetshelden? In de mobiele escaperoom ga je gezamenlijk een uur aan de slag om de raadsels op te lossen. In dit uur draait het puur om jullie talenten. 

Na dit uur komt het serieuze gedeelte van serious gaming. Hoe ging het? Wat zijn jullie sterke kanten? En waar kunnen jullie aan de slag met talentontwikkeling? Leiderschap, communicatie, vertrouwen… het komt allemaal aan bod. 

Dit jaar organiseren we verschillende demosessies door heel Nederland en we willen jou graag uitnodigen voor de Escape Room op ….. Elke sessie laten we maar 8 mensen toe tot de kamer.   

 

Wil jij meedoen? Stuur dan snel een e-mail naar Rutger Hangelbroek.

En wil je meer weten over de Escape Room, kijk dan op www.teamescaperoom.nl. 

Gegevens

Datum:
maart 13, 2020
Tijd:
14:00 - 16:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Enschede