Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Training Implementatiekunst

november 26 - december 12

Zelf vernieuwingen leren implementeren? Het is kunst die je kunt leren. Dat is werken aan de toekomst en de kwaliteit van je werk. Implementeren is doen. En dat doe je zelf. Adviseurs opzij!

We leven in een tijdperk waarin organisaties voortdurend ontwikkelen. Die ontwikkeling komt niet langer van de tekentafels van directie en management, maar ontstaat juist in interactie met alle betrokkenen. Vernieuwing krijgt in de organisatie zélf vorm en bouwt voort op wat er is. Op ideeën, gedeelde inzichten, kritiek en energie. In de regie vraagt dat om interventies waarin mensen betrokken zijn, op zoek gaan naar wat er leeft in de organisatie. Je kunt daarbij eenvoudigweg niet stil blijven staan. Sterker nog, jij kunt daar zelf een grote rol in spelen.

Implementeren is regisseren geworden. Alle spelers hebben hun inbreng en zijn mede verantwoordelijk dat er een goed lopende voorstelling komt. Dat is implementatiekunst. Het is de kunst die het bedenken, ontwerpen en implementeren van vernieuwingen samenbrengt. Hoe jij regisseur kunt zijn in de vernieuwing van jouw organisatie, dat leer je in deze training.

Referenties

“Effectief veranderen vraagt een andere manier van kijken, denken en doen. Marcel en Joos hebben mijn ogen geopend voor de kunst van het implementeren. Met de focus op mijn eigen perspectief en rol in de verandering. Observator én als speler in het veld. Uitrollen wordt inrollen. Brandjes blussen wordt vuurtje stoken. Installeren wordt implementeren. Veranderen met de menselijke maat zal voor mij nooit meer hetzelfde zijn. Slim kiezen uit de aangeleerde instrumenten en niet bang zijn om te experimenteren. Als jij niet meer in hetzelfde gaatje wilt blijven boren, kan ik je deze training van harte aanbevelen”

Robbert Nijziel, Changemanagement Finance & Risk

“De training Implementatiekunst gaf ons de juiste beelden en taal om binnen de eigen organisatie concrete stappen te zetten. Marcel en Joos zijn in staat flexibel in te spelen op de diversiteit in achtergrond en organisaties van de deelnemers en hebben een goed gevoel voor de balans tussen theorie en praktijk. Erg inspirerend!”

Jet van Mensvoort en Judith Volker, Beide Onderwijskundig Adviseur Hanzehogeschool Groningen

Wil je meer lezen, bekijk dan onze folder Training Implementatiekunst.
Lees hier meer referenties.

Trainingsdata: 26 – 27 November en 11 – 12 December 2019
Investering: € 2.500,- (exclusief BTW en locatie en arrangement kosten a €350)
Aanmelden: Stuur een mail naar implementatiekunst@pentascope.nl en vermeld je naam, functie en organisatie.

Gegevens

Begin:
november 26
Einde:
december 12
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.pentascope.nl/wp-content/uploads/2018/11/Pentascope-Training-Implementatiekunst-voorjaar-2019-.pdf

Locatie

De Nieuwe stad
Brabantsestraat 17
Amersfoort, 3812 PJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
088 567 00 00
Website:
pentascope.nl