Klantvraag:

Help ons om veranderingen beter te kunnen implementeren.

Wat hebben we gedaan:

Voor een aantal ondersteunende afdelingen hebben we een traject ontwikkeld en uitgevoerd waarin we 30 deelnemers handvaten hebben aangereikt om zelf beter veranderingen te implementeren.

Hoe hebben we het gedaan:

We hebben het traject in co-creatie ontworpen met een interne ontwerpgroep. Hierin zaten naast de opdrachtgever ook een aantal deelnemers. Het traject bestond concreet uit drie trainingsdagen. De visie op veranderen, je eigen rol als veranderaar en methoden en technieken waren de inhoudelijke pijlers gedurende deze dagen. Theorie werd afgewisseld met concrete casuïstiek van de deelnemers. De dagen boden voor de deelnemers handvaten om in hun eigen praktijk te experimenteren met nieuw gedrag. Hiervoor boden we ondersteuning aan in de vorm van intervisiebegeleiding en (schaduw)coaching.

Resultaat voor de klant:

Er is een gemeenschappelijke taal ontwikkeld bij de deelnemers over veranderen en implementeren. Er zijn veel leerervaringen gedeeld. Er is (ver)binding ontstaan tussen de afdelingen. Er is begrip en inzicht ontstaan in belemmerende patronen bij veranderingen (individueel en organisatie).

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.