Adriaan de Man

Trainer en (schaduw)coach
Persoonlijke en organisatieontwikkeling
06 - 51 35 60 50
adriaan.deman@pentascope.nl
in/adriaan-de-man

Het zijn vaak de details die iets wel of niet succesvol maken. Ik ga graag op zoek met mensen naar die details en hoe ze die in kunnen zetten voor hun eigen succes en daarmee voor hun organisatie.

Adriaan is een bevlogen trainer en begeleider. Hij is eerlijk en scherp in zijn observaties en rust niet voordat hij jou geholpen heeft het maximale uit jezelf te halen.

Adriaan blijft liever een nachtje langer op om een belangrijke cricketwedstijd te zien dan dat hij naar bed gaat. Zijn rechter werp-arm is beduidend dikker dan zijn linker arm. Dat komt ervan als je bowler (werper) bij cricket bent. Hij is een vakman en dat zie je. Naast zijn sport is Adriaan voor mij degene die soms net dat detail weet te verwoorden dat ik nog niet gezien had, of geen taal voor heb. Hij weet relaties te leggen tussen theorie, praktijk én leren en bedenkt daarbij hele boeiende werkvormen. Hij is duidelijk en houdt niet van ‘gedoe’. Dat wat gedaan moet worden om een top team te zijn, dat doe je gewoon. Als dat betekent dat je ene arm dikker moet zijn dan de andere, dan is dat zo. Alles voor het teamresultaat!