Engbert Breuker

Aansteker
Muziek, Veranderingen, Opdrachtgeverschap, Implementatiekunst, Spiral Dynamics, Banken, Gemeentes, en nog wel wat...
06 - 53 94 38 03
engbert.breuker@pentascope.nl
in/engbertbreuker

Mensen mee krijgen in de beweging om een kleine stap te maken om onze wereld beter leuker of mooier te maken. Motto: Als je je hoofd met je hart verbindt gaan je handen de goede dingen doen.

Aansteker, Inspirator, Motor, ongekende energie, lief en zorgzaam. Dat is Engbert.

Engbert is niet te stoppen. Zijn agenda zit bomvol en toch heeft hij overal tijd voor. Als ik een idee nodig heb, of een nieuwe werkvorm dan ga ik zeker even bij Engbert buurten. Zijn creatieve woorden zijn een lust voor het oor.
Ik werk veel en graag met Engbert samen. Hij is elke keer weer in staat om hele groepen mensen mee te enthousiasmeren en in de doe-stand te krijgen. Maar ook de reflectie en de rust krijgt tijd bij hem. Daar gebruikt hij muziek voor. Muziek geeft hem zelf ontspanning en door dat ook bij klanten te gebruiken bereikt hij hetzelfde bij hen. De management jukebox is zijn handelsmerk: een rit in de tijd waarin waarin hij je meeneemt langs de ontwikkeling van het management. Afgewisseld met muziek en een persoonlijk verhaal van hemzelf is dit een energiek en ontroerend evenement. Helemaal precies zoals Engbert zelf is.
Vraag hem niet om een rapport te schrijven, maar als je echt een beweging wilt starten komt hij het voor je aansteken!