Germa Reivers

Senior consultant
Verandermanagement programma's | Procesontwerp- en verbetering | Maatschappelijke visitatie woningcorporaties| Coaching
06 - 20 01 93 40
germa.reivers@pentascope.nl
in/germa-reivers

Een combinatie van inhoud (kennis en deskundigheid) en proces (de weg naar het resultaat, het draagvlak en de acceptatie, de politiek): samen met elkaar een ingewikkeld vraagstuk een stuk verder helpen door in dialoog op zoek te gaan naar de kern. Met een onafhankelijk oordeel en een scherpe waarneming doorgaan tot alles een plek heeft. Loyaal, resultaatgericht, gestructureerd en doen wat nodig is om het gewenste te bereiken.

Een loyale en zeer gedreven professional. Met het hart op de goede plek en de ambitie om anderen te helpen in hun professionele effectiviteit. En een hele fijne collega die er voor je is wanneer je steun nodig hebt.

Ik vind het heel fijn om met Germa samen te werken, want ze heeft altijd scherpe en rake observaties en inzichten. En daarmee verrijkt zij de teams en projecten, ook als dat niet meteen aan de ‘buitenkant’ zichtbaar is. Met Germa samenwerken is ook echt samen aan het werk zijn. Zij is enorm betrouwbaar en dat geeft mij een rustig gevoel, want Germa is een belangrijke basis om met elkaar te kunnen schitteren.
Kortom: een zeer fijne en unieke collega, waar ik nog veel wil samenwerken!