Joos Jacobs

Verbinder
Directeur wooncorporaties
Begeleiden van veranderingen, leiderschap, visitaties
Wooncorporaties, zorg, overheid, banken
06 - 12 24 83 50
joos.jacobs@pentascope.nl
in/joosjacobs

Het fijnste is als iedereen het goed heeft en ik ben er van overtuigd dat iedereen dat wil. Dat is waarom ik graag diversiteit opzoek en bij elkaar breng. Daar ontstaat de beweging. Vanzelf. Ik breng daarin zowel energie als rust.

Joos is een gedreven persoon, die altijd klaar staat voor de ander. Ze weet de juiste dingen op het juiste moment te benoemen om verbinding en beweging te creëren. Joos initieert, verbindt en blijft altijd scherp. Ze gaat het gesprek altijd aan; of het nou lastig is of niet. Daarmee creëert ze vertrouwen en openheid.

Ik werk graag met Joos samen, vanwege haar eerlijkheid, integriteit en professionaliteit. Het samenwerken gaat als vanzelf, omdat Joos altijd eerst de verbinding legt, om van daaruit ‘aan de slag te gaan’. Mensgericht organiseren is dus ook echt aan haar besteed.
De ene keer staat ze energievol voor een volle zaal, de ander weet ze tijdens een dialoog sessie diverse belangen bij elkaar te brengen en een derde keer weet ze de deelnemers in een trainer Implementatie Kunst te raken. Ik vind het bewonderenswaardig hoe zij zoveel verschillende rollen binnen ons vak zo passievol en kundig uitvoert!