Sandra Barth

Zwermer
06 - 43 22 87 05
sandra.barth@pentascope.nl
in/sandra-barth

Ik bouw aan een betekeniseconomie waar sociaal en monetair kapitaal in balans zijn met een positieve impact op natuur, mens en maatschappij. Dat doe ik door bruggen te bouwen: verbinden van initiatieven en organisaties in de betekeniseconomie en organisatieontwikkeling: betekenis, leiderschap en nieuw organiseren. Ik bouw ecosystemen van betrokken organisaties/personen die gezamenlijk gaan voor hetzelfde doel. Ik ben ook beschikbaar voor large scale interventions, zoals betekenisvolle festivals/congressen en bijeenkomsten bij verandertrajecten. Hiervoor zet ik mijn kennis in van verandermanagent, marketing en communicatie en bedrijfskunde.
Bel me gerust voor een kop koffie en/of een wandeling in de natuur.

Haal je Sandra in huis dan haal je rust in huis.

Ja, ze houdt het hoofd koel in een chaotisch veld, daar leeft ze zelfs in op! Je kan haar ’s nachts wakker maken als je voor een uitdaging staat waar je zoveel mogelijk impact wil maken met zo veel mogelijk stakeholders. Zij bouwt een veld voor je, waar mens en betekenis elkaar in co-creatie ontmoeten, met de hoogst mogelijke waardetoevoeging tot gevolg. En als het even kan gestructureerd en pragmatisch.

Ze is niet voor niets een ‘zwermer’.

En haar rust reikt verder: door haar accepterende aard beweegt ze zich soepel in elk gezelschap. Mensen voelen zich bij haar op hun gemak. Dat maakt in samenwerking met haar, dat je je echt op de inhoud kan concentreren – met hoog rendement tot gevolg.

Sandra is een programmamanager die strategie en visie vertaalt naar structuur en samen met de betrokkenen zorgt dat er resultaat komt. Zij bouwt ecosystemen van betrokken organisaties en personen die gezamenlijk gaan voor hetzelfde doel. De rode draad in Sandra’s opdrachten is organisaties met nieuwe manieren van werken en denken te begeleiden.

Zwermer?, communitybuilder,? programmamanager?…. Het heeft altijd te maken met verschillende partijen in een ecosysteem, of het nu een organisatie is met meerdere kantoren, ketensamenwerking, regio ontwikkeling of burgerparticipatie.

Vanuit haar ervaring en kennis van fluïde netwerken en organisatievormen, weet zij met stakeholders in co creatie te werken aan de gewenste (maatschappelijke) impact.